Om os

Her kan du læse lidt om hvem vi er og hvad vi står for. 

Hvad kan vi enlig?
Vi tilbyder stort set alt på alle bilmærker i reparation og vedligeholdelse.
Vi har også lånebiler, vi kan hente og bringe biler for at gøre det nemt for folk.
Vi tilbyder hjulskift på folks hjemadresse, arbejdsplads og foreninger. 295,- for professionelt hjulskift. Nemt, hurtigt og billigt, tager alle slags betaling og kan tilbyge opbevaring, nye dæk, afbalancering, lapning med mere. men for at holde prisen nede og mindste adminstration så bruger vi online formularer så telefon er sparet væk, du kan dog godt ringe til os hvis du hellere vil det.


Vores Start, historie og udvikling: 

2013: 
Drømmen om at være selvstændig
Brian som i tidernes morgen startede Autohosdig forberedte alt, skaffe reklame, omtale, firma aftaler, købte værktøj og indrettede værksted.

2014: Hård start
Vi startede vi 2014 med en ting for øje, det skulle være billigt men godt og nemt.
Vi fik et lille værksted i Slangerup, som desværre fik indbrud 3 gange hvor nordsjællands politi sagde de intet ville gøre, lidt trist efter at have brugt et helt år på at få værkstedet parat inden vi startede op.
Vi fik midlertidig hjemmeside som folk tog godt imod, selvom den ikke kunne bruges på mobiltelefoner eller tablets.
Så her fik i føling med hvad folk siger i byen om politiet og deres "Prioritering af ressourcer", så efter 3 indbrud uden hjælp blev der besluttet at værkstedet skulle flyttes.

2015: Nu med ny beliggenhed og udkørende lapning
Siden 2015 har vi haft beliggenhed på Hovedvejen 2C, 3330 Gørløse.
Det har været meget nemmere at komme til motorvej og andre byer fra den beliggenhed og vi er ud til en hovedvej.
Vi har nu også valgt at kører ud til folk og lappe deres punkteret bildæk hvis det er nødvendigt, med rigtig lapning af bildæk på stedet.

2016: Vi knokler stadig, og kæmper med at få reklame sat op m.m.
Vi er stadig ved at falde på plads efter flytningen da inden vi startede brugte et år på at bygge værkstedet, og nu skal vi arbejde imens vi gør det.
Men vi er næsten på plads igen, vi sætter stadig mere reklame op men mangler meget endnu og gør det samtidig med vi finpudser vores værksted, vi har nu fået et afleverings depot hvor folk kan aflevere ting uden vi er på adressen som aflåses med kode.

2017: Ny ejer og Sociale medier og udvidelse af firmaet.
Nyt udvidet interface på vores hjemmeside, fuldt udviklet til alt fra mobil, tablet og pc.
Facebook & Instagramnstagram kan du nu følge os på mere nøje hvis du ønsker det :)
Falck danmark vælger at snyde Brian samtidig med bios skandalen, så der vælger Brian at sælge firmaet til Pernille der har mod på at kører firma.
Pernille har tænkt sig at fortsætte med samme priser men tilbyder ikke lapning på stedet, men tilbyder som at vi kan hente og lappe hjulet for at tilbyde samme service.

2018: I medgang og modgang.
Modgangen i 2018 var politiet stormede værkstedet i deres søgen på "Øksemanden fra Birkerød", ham med øksen. De fandt ham ikke men gav værkstedet en ekstra udgift på 50.000kr i renovation som vi desværre ikke får erstattet lader det til. Så nu har vi prøvet indbrud af både forbrydere og politiet. Men vi er dog faldet godt på plads og fået opbrygget nogle gode rutiner og fået optimeret vores formularer så alt fremadrettet burde kører på skinner.

2019: Så fik vi også en app.
Da vi har nogle kunder som har problemer med booking via vores hjemmeside har vi valgt at få oprettet en app så folk med Iphone har nemmere ved at booke da IOS ikke understøtter ret mange google funktioner.
Vi håber der bliver taget godt imod vores app og at den er nem at bruge for alle. Hvis du vil læse mere om vores app kan du  gøre det HER.