Om os

Her kan du læse lidt om hvem vi er og hvad vi står for. 

Hvad kan vi enlig?
Vi tilbyder stort set alt på alle bilmærker i reparation og vedligeholdelse.
Vi har også lånebiler, vi kan hente og bringe biler for at gøre det nemt for folk.
Vi tilbyder gratis kaffe, kakao og mange andre provianter på værkstedet.
Der sker vi også har kage, vand, sodavand, øl og andre forfriskninger på værkstedet :)
Vi tilbyder hjulskift på folks hjemadresse, arbejdsplads og foreninger. 295,- for professionelt hjulskift. Nemt, hurtigt og billigt, tager alle slags betaling og kan tilbyge opbevaring, nye dæk, afbalancering, lapning med mere. men for at holde prisen nede og mindste adminstration så bruger vi online formularer så telefon er sparet væk, du kan dog godt ringe til os hvis du hellere vil det.


Vores historie og udvikling: 

2013: 
Drømmen om at være selvstændig
Brian har længe gerne villet være selvstændig og har nu sparet så meget op at nu skal det være har han besluttet.
3 ting som bliver gennemgået inden virksomheden startes. Der bliver sørget for gode firma aftaler, opstarts rabat, budgetter m.m.
At der er tjeklister på det værktøj som der kommer til at skulle bruges og værkstedet som skal benyttes bliver bygget, med alt dette på plads beslutter Brian sig for at fastsætte en dato i 2014 hvor han kan fastsætte en start dato, og får spredt ordene.

2014: Hård start
Vi startede vi 2014 med en ting for øje, det skulle være billigt men godt og nemt.
Vi fik et lille værksted i Slangerup, som desværre fik indbrud 3 gange hvor nordsjællands politi sagde de intet ville gøre, lidt trist efter at have brugt et helt år på at få værkstedet parat inden vi startede op. Vi fik midlertidig hjemmeside som folk tog godt imod, selvom den ikke kunne bruges på mobiltelefoner eller tablets.
Vi vidste hvem der havde gjort det, og vi vidste hvor vores ting var, men vi måtte ikke selv hente det, og politiet ville ikke.

2015: Nu med ny beliggenhed og udkørende lapning
Så vi valgte at flytte. Siden 2015 har vi haft beliggenhed på Hovedvejen 2C, 3330 Gørløse.
Det har været meget nemmere at komme til motorvej og andre byer fra den beliggenhed og vi er ud til en hovedvej.
Vi har nu også valgt at kører ud til folk og lappe deres punkteret bildæk hvis det er nødvendigt, med rigtig lapning af bildæk på stedet.

2016: Vi knokler stadig, og kæmper med at få reklame sat op m.m.
Vi er stadig ved at falde på plads efter flytningen da inden vi startede brugte et år på at bygge værkstedet, og nu skal vi arbejde imens vi gør det.
Men vi er næsten på plads igen, vi sætter stadig mere reklame op men mangler meget endnu og gør det samtidig med vi finpudser vores værksted, vi har nu fået et afleverings depot hvor folk kan aflevere ting uden vi er på adressen som aflåses med kode.

2017: Sociale medier, ja de siger jo man skal :) Og ny ejer
Nyt udvidet interface på vores hjemmeside, fuldt udviklet til alt fra mobil, tablet og pc.
Facebook & Instagramnstagram kan du nu følge os på mere nøje hvis du ønsker det :)
- Stadig med røven i vandkanten, lappevognen bryder sammen og er for dyr til at lave, Falck danmark vælger at snyde os, og flere kreditore er meget unfair over for små virksomheder erfarer Brian som nu er ved at være træt af at drive virksomhed. Pernille i mellemtiden har stadig mod på at kører firma og vælger derfor efter aftale med Brian at starte selv, dog med anden virksomhedstype at ville prøve at kører navnet Auohosdig videre som Autohosdig IVS.
Pernille har dags dato købt rettighederne til at må bruge navnet Autohosdig og vil fortsætte med samme ånd, priser og service.

2018: I medgang og modgang.
Modgangen i 2018 var politiet stormede værkstedet i deres søgen på "Øksemanden fra Birkerød", ham med øksen. De fandt ham ikke men gav værkstedet en ekstra udgift på 50.000kr i renovation som vi desværre ikke får erstattet lader det til. Så nu har vi prøvet indbrud af både forbrydere og politiet. Men vi er dog faldet godt på plads og fået opbrygget nogle gode rutiner og fået optimeret vores formularer så alt fremadrettet burde kører på skinner.